Skip to content

IAA TRANSPORTATION - 2024

IAA TRANSPORTATION - 2024

IAA TRANSPORTATION, 17 Eylül - 22 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında Hannover'deki Deutsche Messe AG tesisinde gerçekleştirilecek.

Lojistik ve taşımacılıkta sürdürülebilirlik için inovasyon lideri

IAA TRANSPORTATION, "İnsanlar ve Ürünler Hareket Halinde" sloganı altında, yenilikçi ulaşım sistemlerinin yardımıyla lojistik ve taşımacılıkta iklim nötrlüğünü ilerletme ana hedefini takip ediyor. Ticari araç ve otobüs üreticileri, karoser ve treyler üreticileri, mikromobilite şirketleri, kargo bisikleti ve küçük araç tedarikçilerinin yanı sıra bunların tedarikçileri ve teknoloji şirketleri, hizmet sağlayıcıları ve startup'lar, yenilikçi çözümlerini sunmak ve ağ oluşturmak üzere IAA TRANSPORTATION için Hannover'de bir araya geliyor.

IAA TRANSPORTATION dört etkinlik unsurundan oluşur

IAA TRANSPORTATION 2024 dört etkinlik unsurundan oluşuyor. IAA Fuarı'nda, uluslararası katılımcılar yeniliklerini uluslararası bir izleyici kitlesine sunuyor ve kendi stand yapılarına ek olarak, prefabrik stand yapım paketlerini (startup'lar için olanlar dahil) ve diğer sunum formatlarını kullanabiliyorlar. IAA Exchange formatında, uluslararası konuşmacılar fikirlerini açılış konuşmaları, panel konuşmaları veya şömine başı sohbetleri gibi formatlarda paylaşıyor ve sizi yerinde ve dijital olarak doğrudan bir fikir alışverişine davet ediyor. IAA Deneyimi, ticari ziyaretçileri etkinliklere etkileşimli bir şekilde entegre ediyor. IAA TRANSPORTATION'da canlı olarak en son endüstri trendlerini ve konsept fikirlerini deneyebilirler. IAA Excite ile katılımcılar, taşımacılık sektöründeki kendi kullanım örnekleriyle ticari ziyaretçilere ilham verme fırsatına sahip oluyor.